Stedentrip New York | VSCA Reizen
arrow_drop_up arrow_drop_down

stedentrip new york

New York ook op jouw bucketlist?

New York

New York heeft op iedereen een bijna magische uitwerking. Frank Sinatra zong het al en dat geldt nog steeds: “The City that never sleeps”. Een reis naar New York is een geweldige ervaring, waar je zeker van onder de indruk bent. In deze 24 uurs maatschappij, omgeven door de wolkenkrabbers en neonlichten waan je je echt in het centrum van de wereld.

In het kort

  • Passende vluchten bij jouw wensen
  • Altijd een top hotel voor een scherpe prijs
  • Eventuele extra's bij te boeken
  • Inclusief Hello New York reisgids
  • Dekking door VVKR en garantiefonds GGTO

ROUTE

Dag 1 : Amsterdam - New York

Dag 2 : New York

Dag 3 : New York

Dag 4 : New York

Dag 5 : New York - Amsterdam

Dag 6 : Amsterdam

Reisje New York op maat

Waar vind je comfortabele en voordelige hotels? Welke musea moet je gezien hebben? Hoe zit het met de toegangspassen? Waar kun je goed shoppen? Of even tot rust komen? Dit hoef je niet zelf uit te zoeken. VSCA Reizen neemt dit graag uit handen. Wij maken op basis van jouw wensen een een geweldige stedentrip New York op maat.

Citytrip New York prijs

We proberen de prijs van de Citytrip van New York scherp te houden. De offerte die we opstellen is zo compleet mogelijk. Ook vermelden we of er extra kosten zijn voor bijvoorbeeld hotelfees. Een offerte van VSCA Reizen is dus helemaal compleet en zonder verrassingen. What you see is what you get!

bij elke boeking een gratis reisgids

Een nieuwe reisgids bomvol geheimen, verborgen plekjes, thema wandelingen, informatie, inspiratie, hotspots en leuke tips die je nog niet eerder in de reisgidsen kon vinden.  

Superleuke reis met hele gezin naar New York gemaakt.Veel tips en een leuke planning gekregen. Alles wat je wilt wordt geregeld.Wij raden VSCA Reizen zeker aan!

Familie Schilperoord

new york vanaf grote hoogte

The Empire State Building is de populairste wolkenkrabber van New York. Jaarlijks gaan miljoenen toeristen naar de top van deze 381 meter hoge wolkenkrabber om te genieten van het uitzicht over Manhattan. Op de 86ste verdieping vind je het Observation Deck het hoogste punt van The Empire State Building waar je bij helder weer een goed zicht hebt op het vrijheidsbeeld. 

central park

Central Park ligt op het eiland Manhattan. Het is het bekendste stadspark van de Verenigde Staten. De beste manier om dit schitterende autovrije park te ontdekken is op de fiets. Je vindt er prachtige meren, uitgebreide wandelpaden, een dierenbegraafplaats, schaatsbanen en nog veel meer. Ook vind je hier het American Museum of Natural History. In de zomermaanden kan je genieten van vele muziekoptredens en in de wintermaanden kan er hier geschaatst worden. Central Park is echt een must tijdens een stedentrip New York.

9/11 memorial & museum

Bezoek de monumenten en het museum ter nagedachtenis van de aanslagen van 11 september 2001. Het  indrukwekkende monument is een eerbetoon aan de bijna 3000 mensen die overleden zijn door de aanslagen op 9 september 2001. Wanneer je door het museum loopt volg je een chronologische route en maak je de hele dag weer mee. Heb je geen New York Pass, City of Explorer pass? Op dinsdag is de entree 2 uur voor sluitingstijd gratis.

Times square

Times Square is het drukste gedeelte van New York, maar dit mag je zeker niet overslaan. Zeker in de avond, als alle lichten branden, is het een echte belevenis. Hier vind je o.a. de M&M Store, Madame Tussauds, Playstation Theater en vele souvenierwinkeltjes. 

shop till you drop

Hou jij van shoppen? Vergaap je dan aan de designer kleding bij Bloomingdale’s en Macy’s. Of andere grote warenhuizen op 5th Avenue, Madison Avenue en Park Avenue. Voor betaalbare kleding kan je het beste terecht in The Village. Chinatown is bij uitstek de plaats om leuke en betaalbare souvenirs voor thuis aan te schaffen. Wil je echt iets bijzonders? Ga dan naar de Nike Store in het Flatiron Disctrict en laat live je nieuwe Nike gympen maken precies zoals jij ze wilt.

new york pass

Met de New York Pass heb je toegang tot meer dan 100 attracties. Je kan kiezen uit een pas voor een verschillend aantal dagen. Ga je voor de eerste keer naar New York, dan raden we zeker aan om de New York Pass aan te schaffen. Zo maak je je reis helemaal compleet.

new york city pass

De New York City Pass geeft je toegang tot de 6 populaire bezienswaardigheden van New York, zoals: Top of the Rock, Empire State Building en de Circle Line boottour.

New york explorer pass

Bezoek 3,4,5,7 of 10 attracties met de aanschaf van de New York Explorer Pass. Je kan kiezen uit 88 top attracties. Inclusief de Big Bus Hop-on-Hop-Off tour. Weet jij al welke attracties je wilt bezoeken?

New York ook op jouw bucketlist?

Dit is slechts een voorbeeld voor een stedentrip. De stedentrip is compleet aan te passen naar jouw wensen. Laat ons jouw wensen weten en we maken een complete stedentrip op maat.

Wij gebruiken cookies