Stedentrip New York

New York ook op jouw bucketlist?

New York

New York heeft op iedereen een bijna magische uitwerking. Frank Sinatra zong het al en dat geldt nog steeds: “The City that never sleeps”. Een reis naar New York is een geweldige ervaring, waar je zeker van onder de indruk bent. In deze 24 uurs maatschappij, omgeven door de wolkenkrabbers en neonlichten waan je je echt in het centrum van de wereld.

In het kort

  • Passende vluchten bij jouw wensen
  • Altijd een top hotel voor een scherpe prijs
  • Eventuele extra's bij te boeken
  • Inclusief Hallo New York reisgids
  • Zekerheid door VVKR en garantiefonds GGTO

Voorbeeldroute

Dag 1 : Amsterdam - New York

Dag 2 : New York

Dag 3 : New York

Dag 4 : New York  

Dag 5 : New York - Amsterdam

Dag 6: Amsterdam

Reisje New York op maat

Waar vind je comfortabele en voordelige hotels? Welke musea moet je gezien hebben? Hoe zit het met de toegangspassen? Waar kun je goed shoppen? Of even tot rust komen? Dit hoef je niet zelf uit te zoeken. VSCA Reizen neemt dit graag uit handen. Wij maken op basis van jouw wensen een een geweldige stedentrip New York op maat.

Citytrip New York prijs

We proberen de prijs van de Citytrip van New York scherp te houden. De offerte die we opstellen is zo compleet mogelijk. Ook vermelden we of er extra kosten zijn voor bijvoorbeeld hotelfees. Een offerte van VSCA Reizen is dus helemaal compleet en zonder verrassingen. What you see is what you get!

Onze reis naar New York geboekt bij VSCA Reizen en dit was ontzettend goed geregeld! Van het boeken van de vluchten en het hotel tot het inchecken van de vluchten en een totaal uitgewerkte planning van onze dagbesteding in New York. Alles was prima geregeld. Echt een aanrader om je reis via VSCA Reizen te boeken!

Bij elke boeking een gratis reisgids

Een nieuwe reisgids bomvol geheimen, verborgen plekjes, thema wandelingen, informatie, inspiratie, hotspots en leuke tips die je nog niet eerder in de reisgidsen kon vinden.  

Superleuke reis met hele gezin naar New York gemaakt.Veel tips en een leuke planning gekregen. Alles wat je wilt wordt geregeld.Wij raden VSCA Reizen zeker aan!

Maak je stedentrip compleet met één van deze passen

New York Explorer Pass

Bezoek 3,4,5,7 of 10 attracties met de aanschaf van de New York Explorer Pass. Je kan kiezen uit 88 top attracties. Inclusief de Big Bus Hop-on-Hop-Off tour.
 

New York Pass

Met de New York Pass heb je toegang tot meer dan 100 attracties. Je kan kiezen uit een pas voor een verschillend aantal dagen.Deze pass is aan te raden als je in hoog tempo New York wilt zien.
 

New York City Pass

De New York City Pass geeft je toegang tot de 6 populaire bezienswaardigheden van New York, zoals: Top of the Rock, Empire State Building en de Circle Line boottour.
 

New York ook op jouw bucketlist?

Dit is slechts een voorbeeld voor een stedentrip. De stedentrip is compleet aan te passen naar jouw wensen. Laat ons jouw wensen weten en we maken een complete stedentrip op maat.

arrow_drop_up arrow_drop_down