Rondreizen Canada| VSCA Reizen
arrow_drop_up arrow_drop_down
Rondreizen Canada

Rondreizen Canada

Beleef een Canada reis op maat!

Rondreizen Canada

Houd je van ongerepte natuur, rust en ruimte? Dan is een rondreis door Canada het antwoord. Canada is een van de grootste en mooiste landen ter wereld. Maar hoe weet je waar je moet zijn om je reis onvergetelijk te maken? Dat zoeken wij allemaal voor je uit. Uiteraard in samenspraak met jou. Wij bieden geen standaardreizen, maar reizen op maat. Unieke reizen voor iedereen!

Rondreis door Canada

De rondreis door Canada voldoet geheel aan jouw wensen en mogelijkheden. Wil je veel of weinig wandelen? Dieren in Canada tegenkomen? Kano├źn door nationale parken? Een grizzly beer spotten? Kennismaken met de Canadese cultuur? Genieten van prachtige watervallen zoals de Niagara Falls? Het kan allemaal. Wat betreft de planning en accommodaties houden we ook rekening met je behoeften. Reis je naar Canada met kinderen? Of ben je wat sneller moe? Dan zorgen we ervoor dat de accommodaties zo comfortabel of kindvriendelijk mogelijk zijn. Ook reis je in het door jou gewenste tempo. 

Vakantie Canada offerte

Onze offerte voor de vakantie in Canada is zo transparant en scherp mogelijk. Je weet precies waar je aan toe bent. Daarbij kom je niet voor verrassingen te staan. We geven namelijk aan of je extra geld kwijt bent aan parkeerkosten, toegangspassen voor de nationale parken in Canada, enzovoort.

Ontdek onze voorbeeldreizen

Heb je tips voor reizen naar Canada nodig? Ontdek onze voorbeeldreizen. Deze hebben we zelf gemaakt. Ze zijn dus gebaseerd op eigen ervaring. We kunnen je exact vertellen waar de mooiste plekjes zijn, waar je beren tegen kunt komen, waar de goede restaurants zitten, en ga zo maar door.

Best of West-Canada

Best of West-Canada

In West-Canada in de staten Alberta en British Columbia vind je de allermooiste nationale parken van Canada en misschien wel van de hele wereld. Je bezoekt parken als Jasper, Banff en Wells Gray waar je onderweg veel wildlife zal spotten. Ook een bezoek aan steden als Vancouver, Calgary en wintersportplaats Whistler mogen zeker niet ontbreken tijden deze reis. 

Midwesten & West Canada

Tijdens deze rondreis bezoek je de mooiste parken van Amerika, maar ook die van Canada. Yellowstone NP, Grand Teton, Glacier NP, Banff, Jasper en Wells Gray allemaal in 1 reis. Een reis over prachtige wegen met vele adembenenemde uitzichten en heel veel kans op het zien van wildlife zoals, Bizons, Zwarte Beren en Grizzlies.

Wil je iets bijzonders doen? Bezoek dan de Knight Inlet Lodge!

Knight Inlet Lodge het unieke leefgebied van de grizzlyberen

waarom vsca reizen

  • Maatwerk specialist Amerika & Canada Reizen
  • Zekerheid : Aangesloten bij VVKR & garantiefonds GGTO
  • Tijdsbesparend, wij nemen alles uit jouw handen
  • Overnachten op de beste en bijzondere locaties
  • Leuke tips van locals
  • Binnen 24 uur een offerte op maat

Heb je een ander idee?

Heb je een ander idee? Neem dan contact met ons op of vermeld je eigen idee in de vrijblijvende offerte aanvraag. 

Wij gebruiken cookies