Over ons
arrow_drop_up arrow_drop_down

Over VSCA Reizen

Maatwerkreizen voor iedereen

Over ons

Reizen door Canada of de VS is onvergetelijk en overweldigend! De natuur, de mensen, de dieren, de sfeer, het ultieme gevoel van vrijheid: het zal je nooit meer loslaten. Maar in de reisorganisatie gaat veel tijd zitten. Hoe organiseer je een rondreis door Amerika of Canada? Waar kun je een betaalbare en comfortabele hotelkamer in New York vinden? VSCA Reizen zal deze vragen allemaal voor je beantwoorden. Wij stippelen de reis helemaal voor je uit. Jij hoeft alleen nog maar de rondreis van je leven te maken! 

kevin steeg

VSCA Reizen is opgericht door Kevin Steeg. Sinds zijn huwelijksreis naar New York is hij een groot liefhebber van de VS. Vrijwel ieder jaar is hij er te vinden. De Deep South, California, Washington, Florida: hij kent overal de beste plekjes. Ook de natuur in Canada heeft hem gegrepen. Met name de nationale parken waar je ineens oog in oog kunt staan met een grizzly beer. Of de prachtige Rocky Mountains waar de Bald Eagle je komt verrassen met een indrukwekkende landing.

Reizen naar Canada en de VS organiseren

Vanwege het vele reizen naar Canada en de VS, kreeg Kevin steeds meer hulpvragen. Heb je tips voor een rondreis door Amerika? Welke hotels en restaurants zijn echte aanraders? Hoe boek ik een binnenlandse vlucht? Waar kan ik een auto huren? Vrienden en kennissen wisten hem steeds vaker te vinden. Kevin merkte dat hij deze hulp graag aanbood en richtte daarom VSCA Reizen op. “Dankzij de organisatie herbeleef ik mijn eigen mooie reizen. Tegelijkertijd maak ik klanten blij. Een win-winsituatie dus.” Inmiddels hebben we voor vele stelletjes, vriendengroepen en gezinnen hun droomreis samengesteld. 

Als je je rondreis door Canada of de VS laat organiseren door VSCA Reizen, ga je voor:

  • Een vakantie die gebaseerd is op eigen ervaring. Wij weten precies waar je heen gaat, met wie je te maken krijgt en wat er nodig is om er een topvakantie van te maken.
  • Maatwerk. Het is jouw reis. Daarom stellen we hem samen op basis van jouw wensen. We passen ons voorstel net zolang aan totdat jij helemaal tevreden bent. In veel gevallen is het zelfs nog mogelijk om tot 6 weken voor vertrek een accommodatie aan te passen.
  • Een eerlijke, scherpe prijs. We stellen een zo compleet mogelijke offerte op. Daarbij zoeken we van te voren uit welke hotels parkeerkosten of resortfees vragen. Ook de prijzen voor eventuele excursies, toegangsbewijzen voor pretparken, enzovoort, vermelden we in de offerte. Bij een offerte van VSCA Reizen kom je dus niet voor verrassingen te staan.
  • Zorgeloosheid. Loop je tijdens de reis ergens tegenaan? Je kunt ons altijd bellen. We staan 24/7 voor je klaar.   

VVKR, specialisten in reizen

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

 Aangesloten bij garantiefonds GGTO

VSCA Reizen is aangesloten bij garantiefonds GGTO. Het Garantiefonds GGTO garandeert reizigers die geboekt hebben bij een van de aangesloten touroperators dat zij het reeds betaalde deel van de reissom terug krijgen indien de touroperator in financieel onvermogen komt en de reis om die reden niet naar behoren kan uitvoeren. Dat kan zijn voor het vertrek maar ook tijdens de reis.

Bovendien garandeert het Garantiefonds GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen.

Contact informatie

Onze openingstijden zijn…. 


Maandag tot Vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur

Zaterdag en Zondag van 09:00 tot 18:00 uur


en onze contactgegevens zijn….

Email : info@vscareizen.nl

Telefoon : 06-23925259 (ook noodnummer als er problemen zijn tijdens de reis.)

Wij gebruiken cookies