Over VSCA Reizen

Maatwerkreizen voor iedereen

Over ons

Reizen door Canada of de VS is onvergetelijk en overweldigend! De natuur, de mensen, de dieren, de sfeer, het ultieme gevoel van vrijheid: het zal je nooit meer loslaten. Maar in de reisorganisatie gaat veel tijd zitten. Hoe organiseer je een rondreis door Amerika of Canada? Waar kun je een betaalbare en comfortabele hotelkamer vinden? VSCA Reizen zal deze vragen allemaal voor je beantwoorden. Wij stippelen de reis helemaal voor je uit. Jij hoeft alleen nog maar de rondreis van je dromen te maken! 

Wat is de werkwijze van VSCA Reizen

Een reis is meer dan alleen het boeken van een vliegticket, accommodatie en autohuur. Er komt veel meer bij kijken en met onze kennis en ervaring kunnen wij jou perfect informeren over wat je te wachten staat. VSCA Reizen is een maatwerkspecialist en dat is ook de reden waarom er geen prijzen bij onze voorbeeldreizen staan. De voorbeeldreizen op onze website geven je een idee wat er te doen is in die regio. Al deze reizen zijn volledig aan te passen naar jouw wensen. Binnen enkele minuten vraag je al een vrijblijvende offerte aan en binnen 24 uur ontvang je een complete offerte op maat voor jouw volgende droomreis. 

Als je je rondreis door Canada of de VS laat organiseren door VSCA Reizen, ga je voor:

  • Een vakantie die gebaseerd is op eigen ervaring. Wij weten precies waar je heen gaat, met wie je te maken krijgt en wat er nodig is om er een topvakantie van te maken.
  • Maatwerk. Het is jouw reis. Daarom stellen we hem samen op basis van jouw wensen. We passen ons voorstel net zolang aan totdat jij helemaal tevreden bent.
  • Een eerlijke, scherpe prijs. We stellen een zo compleet mogelijke offerte op. Daarbij zoeken we van te voren uit welke hotels parkeerkosten of resortfees vragen. Ook de prijzen voor eventuele excursies, toegangsbewijzen voor pretparken, enzovoort, vermelden we in de offerte. Bij een offerte van VSCA Reizen kom je dus niet voor verrassingen te staan.
  • Zorgeloosheid. Loop je tijdens de reis ergens tegenaan? Je kunt ons altijd bellen. We staan 24/7 voor je klaar.   

VVKR, specialisten in reizen

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

 Aangesloten bij Garantiefonds GGTO

VSCA Reizen is aangesloten bij garantiefonds GGTO. Het Garantiefonds GGTO garandeert reizigers die geboekt hebben bij een van de aangesloten touroperators dat zij het reeds betaalde deel van de reissom terug krijgen indien de touroperator in financieel onvermogen komt en de reis om die reden niet naar behoren kan uitvoeren. Dat kan zijn voor het vertrek maar ook tijdens de reis.

Bovendien garandeert het Garantiefonds GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen.

Contact informatie

De openingstijden zijn…. 


Maandag tot Vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur

Zaterdag en Zondag van 09:00 tot 18:00 uur


Contactgegevens:


Email : info@vscareizen.nl

Telefoon : 06-23925259 (ook noodnummer als er problemen zijn tijdens de reis.)


Ook is het mogelijk om contact te hebben via Facetime of Skype.


arrow_drop_up arrow_drop_down