Florida strand vakantie | VSCA Reizen
arrow_drop_up arrow_drop_down

Florida strand

een vakantie aan de mooiste stranden van florida

florida strand

Houd je van de parelwitte stranden aan de Golf van Mexico? Dan is dit jouw reis. Het is een ware zonvakantie in Amerika. Je begint de reis naar Florida in Tampa waar je een bezoek kan brengen aan Busch Gardens. Een dierentuin en attractiepark in één. Na 2 nachten vertrek je richting de kust en bezoek je de prachtige witte stranden. Denk aan Clearwater Beach, Siesta Key en Fort Myers Beach.

In het kort

  • Tampa
  • Clearwater Beach
  • Sarasota
  • Fort Myers Beach
  • Op zoek naar dolfijnen

ROUTE

Dag 1 : Amsterdam - Tampa  

Dag 2 : Tampa

Dag 2 : Tampa - Clearwater Beach 

Dag 3 : Clearwater Beach

Dag 4 : Clearwater Beach  

Dag 5 : Clearwater Beach - Sarasota

Dag 6 : Sarasota 

Dag 7 : Sarasota - Fort Myers Beach

Dag 8 : Fort Myers Beach

Dag 9 : Fort Myers Beach

Dag 10 : Fort Myers Beach - Amsterdam

Dag 11 : Amsterdam

tijdens deze reis.....

tampa

Wil je de stranden aan de Golf van Mexico bezoeken, dan is vliegen op Tampa de beste optie om naar Florida te gaan. De bekendste attractie van deze stad is Busch Gardens, een park vol achtbanen en een dierentuin. Op een klein half uurtje rijden zit je aan de kust. Hier kun je heerlijk tot rust komen aan de prachtige witte stranden aan de Golf van Mexico.

clearwater beach

Clearwater Beach hoort bij de stad Clearwater die ten westen van Florida ligt. Hier zijn de hotels, bars en de restaurants langs het mooie witte strand ruim vertegenwoordigd. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit levendige en toeristische strand enorm populair is onder de jongeren.

sarasota

Sarasota is een echte cultuur en kunststad. Je kunt hier met gemak een aantal dagen doorbrengen zonder je te vervelen. Je hebt er parelwitte stranden en een gezellig centrum met heerlijke restaurantjes. Ook raden we je aan een bezoek te brengen aan het oudste staatspark van Florida: Myakka River State Park.

fort myers

Wie naar Fort Myers op vakantie gaat, komt over het algemeen terecht in Fort Myers Beach. Hier kom je voor de rust. Fort Myers Beach heeft een prachtig strand, horecagelegenheden en winkels. Het is er rustig. Als je naar Napels, Sanibel en Captiva Island wilt, is dit een prima uitvalsbasis.

geniet van de stranden van florida

Dit is slechts een voorbeeldreis en is in zijn geheel aan te passen naar jouw wensen. Wil je meer informatie of een offerte opvragen, dan helpen we je graag verder.

Wij gebruiken cookies