Best of Florida | VSCA Reizen
arrow_drop_up arrow_drop_down

best of florida

alle hoogtepunten in het zonnige florida in één reis

best of florida

Deze reis staat geheel in het teken van Florida highlights. Je begint de reis in Fort Myers en verblijft hier 3 nachten. Daarna ga je via de stranden van Sarasota en Clearwater Beach naar Tampa. Onderweg bezoek je 1 van de grootste parken van Florida: Myakka River State Park. Daar maak je een airboat tocht en ga je op zoek naar alligators. Vlakbij de kust van Clearwater Beach zal je wilde dolfijnen spotten. Die zwemmen graag op volle snelheid met de boot mee.

In het kort

  • Miami
  • Key West
  • Everglades National Park
  • Naples
  • Fort Myers
  • Clearwater Beach
  • Orlando
  • St.Augustine
  • Daytona Beach

ROUTE

Dag 1 : Amsterdam - Miami

Dag 2 : Miami

Dag 3 : Miami

Dag 4 : Miami - Key West

Dag 5 : Key West

Dag 6 : Key West - Homestead

Dag 7 : Homestead - Naples

Dag 8 : Naples

Dag 9 : Naples - Fort Myers Beach

Dag 10 : Fort Myers Beach - Sanibel Island

Dag 11 : Sanibel Island - Sarasota

Dag 12 : Sarasota

Dag 13 : Sarasota - Clearwater Beach

Dag 14 : Clearwater Beach

Dag 15 : Clearwater Beach - Orlando

Dag 16 : Orlando

Dag 17 : Orlando - St.Augustine

Dag 18 : St.Augustine - Daytona Beach

Dag 19 : Daytona Beach - Miami

Dag 20 : Miami - Amsterdam

Dag 21 : Amsterdam 

tijdens deze reis.....

miami

Wie naar Miami gaat komt automatisch terecht in Miami Beach. Geniet hier van het prachtige strand, de restaurants, Ocean Drive, Cubaanse sfeer en overnacht in één van de vele mooie hotels in het Art Deco District. Miami is de perfecte stad om je rondreis door Florida te beginnen of te eindigen.

the keys

Via de Overseas Highway (US1) rij je over de Florida Keys. Aan de ene kant zie je Atlantische Oceaan en aan de andere kant de Golf van Mexico. Het eindpunt van deze Florida roadtrip is het gezellige Key West. Volgens velen behoort de zonsondergang daar tot de mooiste van de Verenigde Staten.

everglades national park

Als je het over Florida highlights hebt, heb je het over Everglades National Park. In dit geweldige park vlakbij Miami ga je met een airboat tour op zoek naar alligators. Everglades National Park is echt een must tijdens deze Best of Florida rondreis.

sanibel island

Sanibel Island is een groot schelpenparadijs waar je meer dan 400 verschillende soorten schelpen kunt vinden. Je mag ze allemaal mee naar huis nemen. Wel moet je de levenden terug in zee gooien.Sanibel Island is een prachtig eiland met tropische bloemen, wuivende palmbomen en hagelwitte zandstranden. Je vindt er rust dankzij de gemoedelijke sfeer en aangename wind. Hoogbouw is hier niet toegestaan. De huizen mogen er niet hoger zijn dan de palmbomen.  

orlando

Zin in een pretpark? In Orlando vind je Walt Disney World Resort, Universal Studios, Cape Canaveral en Seaworld. Het is een echte familiebestemming! Overdag ga je naar de pretparken en ’s avonds vermaak je je in de barretjes en vele restaurants in Orange Street. Orlando komt ’s avonds echt tot leven!

st.augustine

St. Augustine is de oudste stad van Amerika. Tijdens de Florida roadtrip is dit de perfecte tussenstop. Vanuit hier kan je ook makkelijk een bezoek brengen aan Port Canaveral en Daytona Beach.

Een heerlijke reis door florida

Dit is slechts een voorbeeldreis en is in zijn geheel aan te passen naar jouw wensen. Wil je meer informatie of een offerte opvragen, dan helpen we je graag verder.

Wij gebruiken cookies